Skip to content
Årets Unga Företagare: Refurbly-grundaren David Lundgren

Årets Unga Företagare: Refurbly-grundaren David Lundgren

Utdrag från artikel hos Företagarna.se

Årets unga företagare och Årets Företagare korades under festliga former på Näringslivsgalan i Örebro under kvällen.

Det var under den Stora Näringslivsdagen i Örebro, som är ett samarrangemang mellan Företagarna, Handelskammaren och Örebro kommun, som flera tunga företagarpriser delades ut. Redan på eftermiddagen var det dags att kora Årets Unga Företagare som stod mellan de tre duktiga finalisterna David Lundgren Fetah, Refurbly, Jack Berggren, 24 Food Sweden samt Philip och Rebecca Eklind, Nordic Rental Machines.

David Lundgren Fetah - Årets unga Företagare i Örebro 2024

På plats var Företagarna Örebros styrelse och förra årets vinnare Milad Mahmoudyangare för att dela ut priset som denna gång gick till återbruksentreprenören David Lundgren Fetah som är grundare och vd på Refurbly. Refurbly erbjuder idag renoverade mobiltelefoner, miljömärkt mobilabonnemang och en cirkulär mobilförsäkring.

Vinnarmotivering: "Med ett enastående entreprenörskap och en passion för hållbarhet har denna person genom sitt företag, visat vägen för nästa generations unga företagare. Genom att erbjuda konsumenter hållbara alternativ har Företagaren inspirerat till ett nytänkande i branschen och bevisat att affärsframgång och miljöhänsyn kan gå hand i hand. Företagarens sätt att leda, sitt engagemang för samhället och sin ihärdiga förmåga att ta sig an nya utmaningar, är en sann inspirationskälla för oss alla".

Senare under kvällen bjöds det in till gala med musikunderhållning och mer prisutdelning. Slutligen var det dags att kora Årets Företagare i Örebro 2024...

Läs vidare i artikeln hos Företagarna.se

Cart 0

Your cart is currently empty.

Start Shopping
 

Gåva på 150 kr från din vän 🎉

Din gåva ✨

Din vän har gett dig en generös rabatt! Välj valfri hållbar och prisvärd begagnad mobil eller surfplatta.
Använd rabattkoden i kassan för att få 150 kr rabatt på din beställning. Min. 600kr ordervärde.
Ange din epostadress för att ta del av gåvan