Montering av skärmskyddet ingår alltid hos Refurbly

Ingår när du försäkrar din enhet med Refurbly Care

Hyr din mobil och få skärmskyddet inkluderat

Copter Exoglass: Stöttåligt skärmskydd i härdat planglas

Skyddet är tillverkat i ett tunt glas i högsta kvalitet som genom härdning når enorm hårdhet vilket gör det mycket stöttåligt. Ibland kallas glaset också för tempererat glas vilket är detsamma som härdat glas.

Glaset behandlas med en fettavvisande beläggning som minimerar fingeravtryck på glaset.

Skärmskydd i glas skyddar bäst mot stötar och fall

Vi erbjuder glasskydd i samarbete med Copter. Deras glasskydd tillverkas i ett glasmaterial som genom härdning når en mycket hög hårdhet och därmed stöttålighet. Det produceras i ett tunt material, vilket gör att skärmkänslan inte går förlorad, skyddet är lika känsligt för kontakt (klick och swipe) som själva displayen.

Ett skärmskydd av glas behandlas med en fettavvisande beläggning som gör att det inte bildas några fingeravtryck på glaset. Glasskyddet är lätt att montera och ger inga luftbubblor mot skärmen.

Mobil hålls upp i hand med texten hyr, använd, byt, repetera

Refurbly Flex ♻️

Färdigmonterat skärmskydd när du hyr mobil

Prenumerera på en mobil med Refurbly Flex och få ett färdigmonterat skärmskydd från Copter inkluderat!

Läs om Flex

Hållbara initiativ 🌱

Copter tar hållbarhet på största allvar

"För oss på Copter är hållbarhet viktigt och har alltid varit viktigt. Hur kan vi som företag och enskilda individer bidraga till en hållbarare värld – DET är en viktig del av vårt dagliga arbete.

Vi på Copter är oerhört stolta över det hållbarhetsarbete vi gjort hittills och det vi kommer att göra. Nu är det dags att visa våra kunder och konsumenter vad vi gör så att ni också får vara med på vår gemensamma resa. Vi har redan tagit många initiativ till en hållbarare värld – något vi är väldigt stolta över."

- Teamet på Copter

Visa deras initiativ

Varför använda skärmskydd?

Använd skärmskydd och förläng telefonens livstid

Slit och släng hör inte 2020-talet till. Trenden för hur länge vi behåller en och samma mobiltelefon går åt rätt håll och närmar sig tre år istället för de tidigare två. Ju bättre vi tar hand om vår telefon, desto längre håller den. Med skärmskydd slipper du de där reporna, sprickan i kanten eller rent av en krossad skärm. Skyddet du väljer hjälper dig på flera sätt.

  • Telefonen håller längre
  • Den är roligare att behålla längre när den inte har några skador
  • Den kan få ett nytt liv när du är klar med den, kanske kan den vandra vidare inom familjen till dottern eller farmor?
  • Du kan sälja den begagnad

Ju bättre vi tar hand om vår telefon, desto längre kan vi låta det gå mellan uppgraderingarna, det är bra inte bara ur ett ekonomiskt perspektiv, men också ur ett hållbarhetsperspektiv.

Använd skärmskydd och maximera telefonens andrahandsvärde

Begagnatmarknaden för mobiltelefoner växer stadigt och genom att använda skärmskydd har du en långt mer attraktiv produkt att sälja om 3 år när det är dags att uppgradera mobil, jämfört med någon som inte valt att göra det.

Använd skärmskydd för att slippa kostsamma reparationer

Det fina med ett skärmskydd är att du förhindrar skador på din display. Ett skärmskydd i riktigt bra kvalitet kostar ett par hundralappar och tar cirka tio minuter att montera. När olyckan är framme och din mobilskärm repas, får sprickor eller helt krossas är investeringen långt större för att få en ny skärm på plats. Ett skärmbyte kan kosta upp till 4000 kr beroende på kvalitet på skärm, reservdelar och tillvägagångssättet den lagas på. Det är en ordentligt trist utgift som är ganska enkel att undvika med ett bra skärmskydd. Copter skyddar din mobil vid vardaglig aktivitet.