Villkor vid försäljning till oss

Våra villkor när du väljer att sälja din enhet till oss

Refurbly AB behåller information om sina kunder för att uppfylla garantiansvar, skicka ut nyhetsbrev och genomföra undersökningar för att mäta kundnöjdhet.

Det anbud vi ger för din enhet är giltigt i två veckor. Anbudet baseras på att enheten inte har fler skador än de som specificerats i formuläret på vår hemsida. Vi förbehåller oss rätten att justera priset om ytterligare defekter upptäcks eller om enhetens skick inte stämmer överens med din beskrivning. Skulle priset revideras och du inte accepterar det nya priset, kan du utan kostnad antingen hämta din enhet i vår verkstad eller få den återsänd till dig per post.

Vi kan begära att se ett inköpskvitto för din begagnade enhet. Om ett kvitto som inkluderar ditt namn och enhetens IMEI- eller serienummer inte kan visas, förbehåller vi oss rätten att avbryta köpet.

Enheter som är låsta till ett Google- eller Apple-konto köper vi inte in. Vi kan dock ge dig vägledning för hur du avaktiverar kontot.

När du skickar din enhet till oss via post eller budtjänst är du ansvarig för den tills den anländer oskadad till våra lokaler. Detta gäller oavsett vem som betalar frakten. Vi ansvarar för eventuella skador eller förluster som uppstår när enheten returneras till dig.

Vi tar inte ansvar för tillbehör som skickas eller lämnas in tillsammans med din enhet (t.ex. kartonger, hörlurar och laddare).

---

Vill du läsa våra köpvilkor? Klicka här.