Skip to content
Nyhet! iPhone 14 och iPhone 15 kommer till Refurbly Flex

Nyhet! iPhone 14 och iPhone 15 kommer till Refurbly Flex

Hej alla Refurbly-fans och teknikentusiaster!

Idag är en spännande dag för oss på Refurbly och, vi hoppas, för dig också! Vi är glada att meddela att de senaste stjärnorna från Apple, iPhone 14 och iPhone 15, nu är tillgängliga genom vår Refurbly Flex-prenumerationstjänst. För er som älskar den senaste tekniken men inte vill binda upp er ekonomiskt eller miljömässigt i onödan, tror vi att detta kommer vara riktigt spännande nyheter!

Varför Refurbly Flex?

Refurbly Flex är mer än bara en prenumerationstjänst för mobiler. Det är ditt sätt att hålla dig uppdaterad med den senaste tekniken, utan den stora kostnaden och det miljömässiga fotavtrycket som kommer med att ständigt köpa nya enheter. För en låg månadskostnad får du mycket mer än bara en toppmodern smartphone:

  • Lågt månadspris: Njut av den senaste iPhone utan den tunga prislappen. Vårt månadspris är designat för att vara plånboksvänligt så att alla kan njuta av modern teknik.
  • Inkluderad försäkring: Oroa dig mindre med vår omfattande försäkring som skyddar din enhet mot olyckor och skador. Vi vet att olyckor händer, men med Refurbly Flex kan du ta det lugnt.
  • Skärmskydd ingår: För att ge extra trygghet inkluderar vi ett högkvalitativt skärmskydd som håller din skärm säker från repor och sprickor.
  • Fri uppgradering varje år: Trött på att binda dig till samma gamla modell? Med Refurbly Flex kan du uppgradera till en ny telefon varje år utan extra kostnad. Perfekt för dig som alltid vill ha det senaste och bästa. Vi tar hand om den gamla.

Varför välja iPhone 14 eller iPhone 15?

Apple fortsätter att släppa imponerande mobiltelefoner där iPhone 14 och iPhone 15 inte är något undantag. Med förbättrad batteritid, överlägsa kamerafunktioner och banbrytande prestanda, erbjuder dessa modeller en premiumupplevelse för alla användare. Och genom Refurbly Flex, kan du njuta av dessa fantastiska enheter med fred i sinnet och flexibilitet.

Anslut dig till Refurbly Flex-familjen

Att ansluta sig till Refurbly Flex är enkelt och görs med några få steg:

  1. Besök Refurbly Flex-sidan
  2. Välj mobil att Flexa - vi erbjuder allt från iPhone 8 till iPhone 15, samt Samsung Galaxy S23.
  3. Lägg beställningen och njut av din prenumeration efter 1-3 dagars fri frakt.
  4. Upplev friheten med Refurbly Flex på ett mer tillgängligt och hållbart sätt.

Vi på Refurbly är här för att göra ditt liv enklare och mer uppkopplat. Tack för att du låter oss vara en del av din teknikresa. Vi ser fram emot att se hur du kommer att använda din nya iPhone för att skapa, uppleva och njuta av världen omkring dig.

Hoppas att vi ses snart i Refurbly Flex-familjen!

Cart 0

Your cart is currently empty.

Start Shopping
 

Gåva på 150 kr från din vän 🎉

Din gåva ✨

Din vän har gett dig en generös rabatt! Välj valfri hållbar och prisvärd begagnad mobil eller surfplatta.
Använd rabattkoden i kassan för att få 150 kr rabatt på din beställning. Min. 600kr ordervärde.
Ange din epostadress för att ta del av gåvan