Begagnad iPad

Hos oss hittar du ett brett utbud begagnade iPads. Varje surfplatta testas, återställs och renoveras av våra skickliga servicetekniker och kommer med 2 års garanti. Varje telefon fungerar precis som en ny och en garanterad batterihälsa mellan 85-100%.

Alla våra begagnade iPads kommer med 2 års garanti och 30 dagars öppet köp så att du kan handla tryggt och säkert hos oss. Vi erbjuder även fri frakt och gratis retur med den förbetalda fraktsedeln du får med i paketet.

Så vill du spara pengar utan att tumma på kvalitet samtidigt som du minskar ditt klimatavtryck? Kolla vårt utbud av begagnade iPads och hitta den perfekta enheten för dig!
Tack för att du väljer återbruk. Ditt köp gör skillnad!

Visar begagnade iPads

Begagnade iPads som renoverats av proffs

På Refurbly hittar du många olika renoverade iPads till förmånliga priser. Alla våra iPads har testats, renoverats och fabriksåterställts av våra egna servicetekniker och fungerar precis som en ny.

Välj en begagnad iPad från Refurbly om du vill få samma höga prestanda och användarvänlighet som en ny iPad men till ett betydligt lägre pris.

Alla våra begagnade iPads kommer med 2 års garanti och 30 dagars öppet köp så att du kan handla tryggt och säkert hos oss. Vi erbjuder även fri frakt och gratis retur med den förbetalda fraktsedeln du får med i paketet.

Vanliga frågor

Vad menas med att surfplattan är renoverad?

Erbjuder ni försäkring till surfplattan?

Vad täcks av Refurblys garanti?

Är det bindningstid på era abonnemang?

Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Vad har ni för returpolicy?

Kommer surfplattan med en garanti?

Kan jag köpa en iPad hos er till min butik?

Jag vill beställa fler än en surfplatta, hur gör jag?

Ett hållbart mobilägande för en bättre morgondag

Det finns idag fler mobiltelefoner än det finns människor på planeten. Och vi fortsätter att köpa ny teknik i en rasande fart.

Överkonsumtionen av teknik är en av vår tids största miljöutmaningar, men det är inte för sent.

Refurbly jobbar för att minska elektroniskt avfall globalt genom att återanvända gamla telefoner och skapa en cirkulär ekonomi!

Läs mer om Refurbly

Vilken begagnad iPad är rätt för dig?

iPad-serien från Apple har flera olika modeller: iPad, iPad mini, iPad Air och iPad Pro. Alla är fullt kapabla surfplattor, men hur skiljer de sig från varandra och vilken är rätt för dig?

Här får du en sammanfattning av varje iPad-modell så du kan ta ett mer informerat beslut.

iPad 10

Apple iPad: När priset är viktigast

iPad är ett bra alternativ för dig som köper din första surfplatta och är mer bekymrad om priset än prestandan. Den senaste iPaden har en 10,9-tums skärm vilket gör den till en av de större iPadsen. Den har ett kraftfullt A14 Bionic-chip, som är mer än tillräckligt kraftfullt för de flesta dagliga uppgifterna.

Även de äldre modellerna är kraftfulla nog att användas för vanligt bruk. Den är även populär bland företag som söker en smidig kassa-lösning till butik eller event. På begagnat-marknaden är iPad väldigt populär tack vare sitt låga pris, där iPad 6 är en av våra bästsäljare.

iPad 6 och nya modeller har stöd för Apple Pencil (1:a generationen).
iPad 7 och nya modeller har stöd för Smart Keyboard.

Begagnad iPad Mini Rymdgrå

Apple iPad mini: Liten men kraftfull

iPad Mini är den minsta modellen i iPad-serien och är utformad för maximal portabilitet kombinerat med en kraftfull processor. Senaste modellen har en 8.3-tums Liquid Retina-skärm och A15 Bionic-chip, vilket gör den perfekt för både vardagsnöje och krävande uppgifter on-the-go. Den må vara liten men är packad med många funktioner, såsom 12MP kamera, video i 4K, Touch ID, snabb Wifi-koppling och en display med pixelperfekt precision.

iPad mini 5 har stöd för 1:a generationens Apple Pencil, och iPad mini 6 för 2:a generationens Apple Pencil.
iPad mini har endast stöd för Bluetooth-tangentbord.

Begagnad iPad Air Rymdgrå

Apple iPad Air: Nästan Pro

iPad Air lägger sig bekvämt mellan iPad och iPad Pro i både prisklass och prestanda. Den senaste modellen har en 10,9-tums Liquid Retina-skärm kombinerat med Apples kraftfulla M1 chip, vilket ger utmärkt prestanda och grafik. iPad Air kommer med ett bättre kamerasystem och är något tunnare än iPad.

Ett bra val för dig som vill ha en lite mer portabel iPad men samtidigt värdesätter hastighet.

Apple Pencil: iPad Air 3 har stöd för 1:a generationen och iPad Air 4 (och senare) har stöd för 2:a generationen.
Smart Keyboard: iPad Air 3 har stöd för Smart Keyboard. iPad Air 4 (och senare) har stöd för Smart Keyboard Folio.

Begagnad iPad Pro Rymdgrå

Apple iPad Pro: Ett kraftpaket

iPad Pro är den mest kraftfulla modellen i serien och riktar sig till proffsanvändare som behöver kraft och precision. Du kan välja mellan en 12,9-tums eller 11-tums skärm med en hög upplösning och stöd för ProMotion-teknik, vilket ger en mycket snabbare uppdateringshastighet. Senaste versionen har Apples M2 chip, en betydligt mer kraftfull processor än den som finns i iPad. Du får även Face ID och en avancerad kamera med både vidvinkel- och ultravidvinkel-objektiv.

iPad Pro ett utmärkt val för dig som är villig att betala lite extra för att få det lilla extra. En kraftfull surfplatta som kan hantera kreativt arbete, spel och andra krävande uppgifter med en underligt tillfredsställande lätthet.

Apple Pencil: iPad Pro 12,9” (1:a och 2:a gen), iPad Pro 10,5” och iPad Pro 9,7” har stöd för 1:a generationen. Medan iPad Pro 12,9” (3:e gen och senare) och iPad Pro 11” (1:a gen och senare) har stöd för 2:a generationen.

Stöd för Smart Keyboard: iPad Pro 9,7 tum, iPad Pro 10,5 tum, samt iPad Pro 12,9” (1:a eller 2:a generationen).
Stöd för Smart Keyboard Folio: iPad Pro 11” (1:a gen eller senare), samt iPad Pro 12,9” (3:e gen eller senare).

Refurbly i media

Det snackas om Refurbly