Testade av proffs
2 års garanti
30 dagars öppet köp
Fri frakt och retur

Fyra anledningar att lägga till vår mobilförsäkring

Med på köpet får du ett skärmskydd från Copter gjort av härdat glas, värde 349kr. Monterat och klart av proffs.
Försäkringsbolagen sänker gärna värdet på din mobil med 100% redan efter 3-5 år. Hos oss får du inget åldersavdrag alls!
Om olyckan väl är framme kan du räkna med en självrisk på endast 299 kr! En bra bit lägre än försäkringsbolagens självrisk som ofta ligger på 1500 kr eller mer.
Går mobilen sönder? Skicka in den till oss så reparerar våra egna tekniker i Örebro din mobil, eller ersätter med en likvärdig renoverad mobil. Det kallar vi cirkulärt!

Hjälpsam läsning

Några bra artiklar att läsa inför första mobilköpet till ditt barn.

Därför är det både smart och tryggt att köpa en renoverad mobil till ditt barn

Läs vidare
Hand håller upp mobil med tjejer i bakgrunden sittande vid en brasa

5 myter om renoverade mobiltelefoner avslöjade

Läs vidare

4 tips till dig som ska ge ditt barn sin första mobil

Läs vidare

Svar på vanliga frågor

Vad menas med att telefonen är renoverad?

Det innebär att mobilen har testats, reparerats och fabriksåterställts av våra servicetekniker enligt standardiserade processer.

Alla våra mobiler (oavsett skick) fungerar precis som en ny mobil (oavsett skick) och har minst 85% batterikapacitet.

Vad täcks av Refurblys garanti?

Vår garanti gäller i 2 år och täcker alla telefonens tekniska fel som kamera, mikrofon, display m.m. Observera att om telefonen är böjd, har fått en vattenskada eller om någon glasdel i telefonen är trasig, utgår garantin.

Jag har hemförsäkring, behöver jag Refurbly Care?

Din hemförsäkring har skydd mot det mesta men med en väldigt hög självrisk (ofta över 1500 kr) och ett åldersavdrag som sänker värdet på din begagnade mobil med upp till 60-100% beroende på telefonens ålder.

Med Refurbly Care får du samma skydd, samt skydd mot skärmkross!

Vi har dessutom inget åldersavdrag och en låg självrisk på bara 299 kr. Det lönar sig därför nästan alltid att köpa Refurbly Care när man köper en begagnad mobil.

Finns det föräldrakontroller på era mobiler?

Ja. På iPhone finns det många bra funktioner inbyggt i mobilen som föräldrar uppskattar. Bland annat fjärrstyrning, begränsad skärmtid, förhindra nedladdning och köp, och massor mer!

Läs vårt blogginlägg med tips på saker att tänka på

Skulle du sakna någon funktion så finns det oändligt många appar att ladda ner i App Store och Google Play för att få mer kontroll och ytterliggare funktioner.

Jag vill hyra mobil, hur fungerar Refurbly Flex?

Välj mobil du vill hyra och aktivera Refurbly Flex på produktsidan. Välj mellan 3, 6 och 12 månaders prenumeration. När du hyr ingår garanti och försäkring hela perioden.

Om olyckan är framme täcks det av självrisken på bara 299 kr och vi erbjuder snabb reparation eller swap service så att du aldrig står utan mobil.

Kanske bäst av allt? Varje år kan du uppgradera mobil helt utan kostnad. Vi tar hand om din gamla mobil genom att rensa all data, testa och renovera den innan vi ger mobilen ett nytt liv.

Läs mer om Refurbly Flex

Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Ja, vi erbjuder en av få cirkulära mobilförsäkringarna på marknaden! Hur? Genom att vi själva ordnar med reparationen av din mobil, eller om skadan är för stor så ersätter vi dig med en likvärdig mobil som självklart också är återbrukad.

Vad har ni för frakt och returpolicy?

Ja, självklart! Faktum är att du just nu får Refurbly Care och ett skärmskydd på köpet när du beställer en begagnad mobiltelefon med abonnemang till ett värde av 944kr!