Vad våra kunder säger 💬

Några av våra samarbeten

Vill du också samarbeta med Refurbly? Kontakta oss här.

Är du kund hos Refurbly?

Ge oss ditt omdöme !

Att lämna omdömen är viktigt! Dina åsikter hjälper andra att fatta kloka beslut och skapar förtroende för vår verksamhet. Genom att dela din erfarenhet bidrar du till en bättre upplevelse för alla.

Lämna omdöme

Det pratas om Refurbly i media

Breakit.se

Tidigare Teliatoppen satsar på återvunna mobiler: ”Här har vi ett bolag med framtiden för sig.”

Läs artikeln

Dagens Industri

Den Örebrobaserade mobilåtervinnaren Refurbly gör en såddrunda med Telias före detta vd Johan Dennelind och andra tungviktare i telekombranschen.

Läs artikeln

E-handel.se

Det minst sagt utmanande omvärldsläget behöver inte vara till nackdel för alla handlare. En aktör som just nu går urstarkt är Refurbly, som renoverar och återvinner mobiltelefoner.

Läs artikeln

Sveriges Radio

Sedan starten 2019 har marknaden för reservdelar blivit jättebra, så det är betydligt lättare i dag att erbjuda en bra renoverad telefon med bra delar, säger David.

Läs artikeln

Dagens PS

”Konsumenterna uppskattar mer och mer våra restaurerade telefoner, kombinerat med abonnemang som är billigare än de stora operatörerna”, säger David Lundgren Fetah, Refurblys grundare.

Läs artikeln

Inkubera

"Marknaden är mogen för att ett mer hållbart alternativ – såväl miljömässigt som ekonomiskt, menar han. Det ska inte behöva kosta extra att välja grönt." säger David L. Fetah (VD på Refurbly)

Läs artikeln