Begagnade Samsung Galaxy

Hos oss hittar du ett stort utbud begagnade Samsung smartphones. Varje mobil testas, återställs och renoveras av våra servicetekniker och kommer med 2 års garanti.

Varje telefon fungerar precis som en ny och har en garanterad batterihälsa mellan 85-100%.

Genom att köpa en renoverad mobil kan du spara upp till 40% mot nypris samtidigt som du minskar ditt klimatavtryck.

Nu kan du även lägga till vårt billiga mobilabonnemang utan bindningstid. Du får mobilförsäkring på köpet (värde 944 kr) och räntefri delbetalning upp till 36 månader.

Vi erbjuder alltid 1-3 dagars fri frakt samt 30 dagars öppet köp på våra mobiltelefoner.

Så vill du spara pengar samtidigt som du minskar ditt koldioxidavtryck med upp till 80%? Köp en begagnad Samsung från oss på Refurbly!

Samsung Galaxy, nylanserat på Refurbly!

Utbudet är begränsat och produkterna kan därför sälja slut snabbt. Men oroa dig inte, mer är på gång! Tack för ditt tålamod.

Visa priser med abonnemang

Visar alla modeller

1 - 10 av 10 produkter

Begagnade Samsung Galaxy som renoverats av proffs

På Refurbly säljer vi renoverade mobiltelefoner med målet att göra det lika tryggt som att köpa en ny, fast billigare och bättre för miljön!

Alla våra begagnade Samsung Galaxy är testade, återställda och renoverade av en skicklig servicetekniker. Vi ser till att varje mobiltelefon fungerar precis som en ny och med minst 85% kvar av batterikapaciteten.

Du kan även välja till vårt obundna mobilabonnemang från Verbal till din telefon! Ett billigare och grönare mobilägande helt enkelt.

Image

Våra miljömärkta mobilabonnemang

Hos oss får du mycket surf för lite pengar, helt utan bindningstid! Från bara 99 kr/mån.

Fria samtal och SMS

Säg upp när du vill

Telenors nät med 99% befolkningstäckning

Erbjudande!

Gratis mobilförsäkring när du köper mobil med abonnemang

Skydd mot skärmkross, olyckor, stöld och förlust

Färdigmonterat skärmskydd på köpet (värde 349 kr)

Låg självrisk på endast 299kr

Vanliga frågor

Vad menas med att telefonen är renoverad?

Erbjuder ni mobilförsäkring?

Vad täcks av Refurblys garanti?

Är det bindningstid på era abonnemang?

Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Vad har ni för returpolicy?

Kommer mobilen med en garanti?

Vad får jag med i lådan vid köpet?

Vad innebär miljömärkningen Bra Miljöval?

Jag vill beställa fler än en mobiltelefon, hur gör jag?

Ett hållbart mobilägande för en bättre morgondag

Det finns idag fler mobiltelefoner än det finns människor på planeten. Och vi fortsätter att köpa ny teknik i en rasande fart.

Överkonsumtionen av teknik är en av vår tids största miljöutmaningar, men det är inte för sent.

Refurbly jobbar för att minska elektroniskt avfall globalt genom att återanvända gamla telefoner och skapa en cirkulär ekonomi!

Läs mer om Refurbly
REFURBLY I MEDIA

Det snackas om Refurbly

Våra begagnade Samsung Galaxy

Att köpa en begagnad mobiltelefon kan ibland kännas som att leta efter en nål i en höstack. Det har skett en hel del utveckling på marknaden sedan den första smartphonen lanserades.

Vi förstår att det inte alltid är helt lätt att hitta rätt Samsung Galaxy för dig, så här har du en snabb genomgång av alla vi erbjuder på Refurbly.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 har en 5.1" Super AMOLED-skärm och en kraftfull octa-core-processor. Galaxy S7 har även en 12 megapixel-kamera med en snabb autofokusfunktion och en förbättrad bildstabilisator för skarpa och detaljerade foton. Utöver det så har denna smartphone också ett batteri med 3000 mAh kapacitet, trådlös laddning som gör det enkelt att hålla den påslagen hela dagen, och en vattentät och dammtät konstruktion.

Samsung Galaxy S8 Orchid Gray

Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 lanserades under 2017 och har varit en populär mobil sedan dess! Med sin 5.8" super AMOLED skärm och upplösning på 1440x2960 pixlar får du en härlig upplevelse när du använder mobilen. Med Galaxy S8 kan du både räkna med fina bilder och filmklipp. Kameran på baksidan har 12 MP, auto HDR funktion och kan spela in upp till 4K videoklipp, samt slowmotion i full HD.

Samsung Galaxy S8+ har en stor 6.2 tum Super AMOLED skärm, med en kraftfull Qualcomm Snapdragon 835 processor och 4GB RAM ger dig snabb och möjlighet att multitaska utan problem. Kameran sviker inte heller med en 12 megapixel bakre kamera och 8 megapixel främre kamera. Både den främre och bakre kameran har en optisk bildstabilisator och kan ta fantastiska foton, även i mörka förhållanden.

Samsung Galaxy S8 Active Svart

Samsung Galaxy S8 Active

Njut av friheten med en telefon designad för att tåla väder och vind. Galaxy S8 Active har en splitterbeständig skärm och militärklassat mobilskal. Samsung Galaxy S8 Active har en 5.8" super AMOLED skärm och upplösning på 1440x2960 pixlar får du en härlig upplevelse när du använder mobilen. Med Galaxy S8 Active kan du både räkna med fina bilder och filmklipp. Kameran på baksidan har 12 MP, auto HDR funktion och kan spela in upp till 4K videoklipp, samt slowmotion i full HD.

Samsung Galaxy S10 5G Majestic Black

Samsung Galaxy S10 5G

Samsung Galaxy S10 5G är en maxutrustad variant av deras S10+ modell. Skärmen är hela 6,7 tum, alltså något större änGalaxy S10+ med sin 6,4 tum skärm. Pixeltätheten ligger på 505 ppi. Galaxy S10 5G har 4 kameror på baksidan, där det fjärde tillskottet är en djupavkännande 3d-kamera. Telefonens dynamiska AMOLED Infinity-O-skärm är som det låter utan kanter och ger dig en optimal multimedieupplevelse