Begagnad iPhone

Hos oss hittar du ett stort utbud begagnade iPhones. Varje mobil testas, återställs och renoveras av våra skickliga servicetekniker och kommer med 2 års garanti. Varje telefon fungerar precis som en ny och en garanterad batterihälsa mellan 85-100%.

Nu kan du även beställa begagnad iPhone med abonnemang utan bindningstid. Du får mobilförsäkring på köpet (värde 944 kr) och räntefri delbetalning upp till 36 månader.

Alla våra renoverade mobiler kommer med 2 års garanti och 30 dagars öppet köp. Beställ hem en mobil med fri frakt och returnera kostnadsfritt inom 30 dagar om du mot förmodan inte blir nöjd.

Så vill du spara pengar samtidigt som du minskar ditt koldioxidavtryck med upp till 80%? Köp en begagnad iPhone från oss på Refurbly!

Tack för att du väljer återbruk. Ditt köp gör skillnad!

Visa priser med abonnemang

Visar begagnade mobiler

NYHET! Hyr en begagnad iPhone helt räntefritt från 149 kr/mån

Försäkring ingår

Uppgradera mobil gratis efter 12 mån

Swap Service vid skada

Begagnade iPhones som renoverats av proffs

På Refurbly säljer vi renoverade iPhones med målet att göra det lika tryggt som att köpa en ny, fast billigare och bättre för miljön!

Alla våra iPhones är testade, återställda och renoverade av en skicklig servicetekniker. Vi ser till att varje mobiltelefon fungerar precis som en ny och med minst 85% kvar av batterikapaciteten.

Du kan även välja till vårt obundna mobilabonnemang från Verbal till din iPhone! Ett billigare och grönare mobilägande helt enkelt.

Bra Miljöval certifiering från Naturskyddsföreningen

Våra miljömärkta mobilabonnemang

Hos oss får du mycket surf för lite pengar, helt utan bindningstid! Från bara 99 kr/mån.

Fria samtal och SMS

Säg upp när du vill

Telenors nät med 99% befolkningstäckning

Erbjudande!

Gratis mobilförsäkring när du köper mobil med abonnemang

Skydd mot skärmkross, olyckor, stöld och förlust

Färdigmonterat skärmskydd på köpet (värde 349 kr)

Låg självrisk (endast 299kr)

Vanliga frågor

Vad menas med att telefonen är renoverad?

Erbjuder ni mobilförsäkring?

Vad täcks av Refurblys garanti?

Är det bindningstid på era abonnemang?

Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Vad har ni för returpolicy?

Kommer mobilen med en garanti?

Vad får jag med i lådan vid köpet?

Vad innebär miljömärkningen Bra Miljöval?

Jag vill beställa fler än en mobiltelefon, hur gör jag?

Ett hållbart mobilägande för en bättre morgondag

Det finns idag fler mobiltelefoner än det finns människor på planeten. Och vi fortsätter att köpa ny teknik i en rasande fart.

Överkonsumtionen av teknik är en av vår tids största miljöutmaningar, men det är inte för sent.

Refurbly jobbar för att minska elektroniskt avfall globalt genom att återanvända gamla telefoner och skapa en cirkulär ekonomi!

Läs mer om Refurbly

Refurbly i media

Det snackas om Refurbly

Hitta en begagnad iPhone som passar dig

Att köpa en begagnad mobiltelefon kan ibland kännas som att leta efter en nål i en höstack. Det har skett en hel del utveckling på mobilmarknaden sedan första smartphone lanserades för dryga 30 år sedan.

Vi förstår att det inte alltid är helt lätt att hitta rätt mobiltelefon, så här har du en snabb genomgång av alla våra begagnade iPhones. Alltid testade, renoverade och återställda.

iPhone 7

Begagnad iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone 7 och iPhone 7 Plus lanserades 2016 och var den första iPhone-modellen utan vanliga hörlursuttaget. Den större modellen kom med två kameror på baksidan som gav dig 2x optisk zoom. Frontkameran ökade till 7 megapixlar. iPhone 7-serien kom också med den lyxiga färgen jetblack. Skärmen på iPhone 7 var forfarande 4,7” med en upplösning på 1134 x 750 pixlar, och iPhone 7 Plus kom med en 5,5” skärm med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar. Detta var också den första iPhone-modellen som var vattentålig.

iPhone 8

Begagnad iPhone 8 och iPhone 8 Plus

iPhone 8 och iPhone 8 Plus släpptes 2017. Modellen kom med en 4,7 tums retina-skärm med en upplösning på 1334x750 pixlar, respektive 5,5” retina-skärm med upplösning på 1920x1080 pixlar. Mobilerna var vattentåliga precis som iPhone 7 och kom med touch-ID. iPhone 8 introducerade också True Tone, en funktion som anpassar färgerna i iPhone enligt omgivningen. iPhone 8 Plus kom precis som iPhone 7 Plus med två kameror på baksidan och 2x optisk zoom. Videoinspelning i 4K-kvalitet och slowmotion i full-HD.

iPhone X

Begagnad iPhone X

iPhone X lanserades under 2017 och var den första modellen med nya designen där den fina Retina-skärmen nådde nästan ända ut till kanten. Det gav iPhone X en mindre smidigare storlek men samtidigt en större skärm, 5,8” Super Retina-skärm med en ny förbättrad upplösning på 2436x1125 pixlar. Med denna modell fick vi också iPhones imponerande Face ID för att låsa upp telefonen. På baksidan satt det två kameror, som vanligt med 12 megapixlar. Ett teleobjektiv och ett vidvinkel-objektiv.

Kolla in:

iPhone X
iPhone XS

Begagnad iPhone XS och iPhone XS Max

iPhone XS och XS Max lanserades under 2018. iPhone XS var exakt samma storlek som iPhone X och med samma 5,8” skärm (2436x1125 pixlar). iPhone XS Max fick den största skärmen hittills med sin 6,5” skärm och upplösning på 2688x1242 pixlar. Båda modellerna fick den fantastiska Super Retina-displayen. Båda modellerna kom med två objektiv på baksidan, ett teleobjektiv och ett vidvinkelobjektiv. En nyhet som introduceras var porträtt-läge som gav oss dem fina porträtt-bilderna med bokeh (bakgrunden ur fokus). Precis som iPhone X fick dessa modeller Face ID.

iPhone XR

Begagnad iPhone XR

iPhone XR släpptes 2018 precis som XS-modellerna. iPhone XR var tänkt som ett budgetvänligt alternativ med sitt färgglada utseende i hela 6 olika färger. Skärmen är en 6,1” med en upplösning på 1792x828 pixlar. Det ger den en sämre upplösning än XS-modellerna men med sin Liquid Retina HD-display så gjorde den oss inte besvikna. På baksidan finns ett vidvinkelobjektiv med 12 megapixlar, porträtt-läge och Smart HDR precis som XS-modellerna.

Kolla in:

iPhone XR
iPhone SE 2020

Begagnad iPhone SE 2020

iPhone SE 2nd generation släpptes 2020. Detta är efterföljaren till iPhone SE från 2016. Den är samma storlek som iPhone 8 med samma 4,7” skärm, den ikoniska hemknappen och aluminium på baksidan. Skillnaden? Ett snabbare A13 Bionic chip, en 8-core Neural Engine och en förbättrad kamera med bland annat porträtt-läge som gör den lika kraftfull som iPhone 11-serien.

Kolla in:

iPhone SE 2020
iPhone 11

Begagnad iPhone 11

iPhone 11 lanserades 2019 och är förmodligen den populäraste iPhone-modellen på Refurbly. Den har många likheter till förgångaren iPhone XR med samma 6,1” skärm och upplösning på 1792x828 pixlar. Däremot kom den med ett snabbare chip och en förbättrad kamera. På baksidan hittade man ett vidvinkelobjektiv och ett ultra-vidvinkelobjektiv med 12 megapixlar. Det är även första iPhone-modellen med Night mode och Deep Fusion. Den har också High-Key Mono-funktion som hjälper till att ta bort bakgrunden på porträttbilder och Smart HDR som använder sig av ansiktsigenkänning och maskininlärning för att ge dig perfekta bilder. iPhone 11 är också vattentålig upp till 2 meter i 30 minuter.

Kolla in:

iPhone 11
iPhone 11 Pro Max

Begagnad iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max är som namnet avslöjar iPhone 11-seriens toppversioner. Ordet “Pro” står för Professional Photography och det är just det som särskiljer dem från iPhone 11. Dem två mobilerna kommer med tre objektiv på baksidan. Teleobjektiv, vidvinkelobjektiv och ultra-vidvinkelobjektiv. Du får dessutom 4x optisk zoom (istället för 2x). iPhone 11 Pro är något mindre än iPhone 11 med sin 5,8” skärm men med en vassare upplösning på 2436x1125 pixlar. iPhone 11 Pro Max är större med sin fina 6,5” skärm och upplösning på 2688x1242 pixlar.

iPhone 12

Begagnad iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max

iPhone 12-serien släpptes 2020 och är den första lanseringen med en Mini-modell. Minst skärm har iPhone 12 Mini med sin 5,4” skärm och iPhone 12 Pro Max den största med sin 6,7” skärm. Alla modeller kommer med en Super Retina XDR-display med fantastisk färgåtergivning. iPhone 12 och 12 Mini har ett vidvinkel- och ultra-vidvinkelobjektiv på baksidan. iPhone 12 Pro och 12 Pro Max kom med ytterligare ett objektiv (teleobjektiv), samt LiDAR Scanner för bland annat porträtt-nattläge och snabbare autofokus i dåligt ljus. Alla iPhone 12 kom med A14 Bionic Chip och 16-core Neutral Engine som gör dem snabbare än alla sina föregångare.

iPhone 13 Pro Max

Begagnad iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 släpptes under 2021. Dem fick ett ännu snabbare chip än föregångaren med sitt A15 Bionic Chip. Med iPhone 13-modellerna lanserades även Apples banbrytande “Cinematic Mode” som tog videoinspelning på en mobiltelefon till nya höjder. Dem fick även ett nytt förbättrat batteri med längre livslängd. Alla modellerna är också vattentåliga ner till 6 meter i upp till 30 minuter.

Begagnad Midnattsfärgad iPhone SE 2022

Begagnad iPhone SE 2022

iPhone SE 2022, även kallad iPhone SE 3rd gen, är en kraftfull och kompakt smartphone från Apple. Den har en 4,7-tums Retina HD-skärm och är utrustad med ett A15 Bionic-chip som ger en imponerande prestanda. Kameran är av hög kvalitet med en 12 MP sensor och Smart HDR-teknik för fantastiska foton och videoinspelning i 4K. iPhone SE 2022 har även stöd för 5G och kommer med Touch ID som ger säker och enkel åtkomst till din enhet och funktioner som Apple Pay. Denna mobil är ett bra val för dig som söker en kraftfull smartphone i en mindre formfaktor.

Kolla in:

iPhone SE 2022