Blob bottom

Begagnade mobiler

Professionellt renoverade

2 års garanti

Fri frakt och fri retur

30 dagars öppet köp

Mobilförsäkring ingår när du köper med abonnemang

Delbetala upp till 36 mån räntefritt

Apple iPhone

Visa alla

Samsung Galaxy

Visa alla

Begagnade mobiler som testats och renoverats av proffs

På Refurbly säljer vi renoverade mobiler med 2 års garanti. Vårt mål är att göra det lika tryggt som att köpa en ny, fast billigare och bättre för miljön!

Alla våra mobiltelefoner är testade, återställda och renoverade av skickliga servicetekniker. Varje mobiltelefon fungerar precis som en ny och kommer med minst 85% batterihälsa.

Du kan även välja till vårt miljömärkta mobilabonnemang utan bindningstid! Ett billigt, grönt och flexibelt mobilägande helt enkelt.

Image

Våra miljömärkta mobilabonnemang

Hos oss får du mycket surf för lite pengar, helt utan bindningstid! Från bara 99 kr/mån.

Fria samtal och SMS

Säg upp när du vill

Telenors nät med 99% befolkningstäckning

Erbjudande!

Gratis mobilförsäkring när du köper mobil med abonnemang

Skydd mot skärmkross, olyckor, stöld och förlust

Färdigmonterat skärmskydd på köpet (värde 349 kr)

Låg självrisk (endast 299kr)

Refurbly Care Promo

Vanliga frågor

Vad menas med att telefonen är renoverad?

Erbjuder ni mobilförsäkring?

Vad täcks av Refurblys garanti?

Är det bindningstid på era abonnemang?

Vilka betalningsmetoder erbjuder ni?

Vad har ni för returpolicy?

Kommer mobilen med en garanti?

Vad får jag med i lådan vid köpet?

Vad innebär miljömärkningen Bra Miljöval?

Jag vill beställa fler än en mobiltelefon, hur gör jag?

Ett hållbart mobilägande för en bättre morgondag

Det finns idag fler mobiltelefoner än det finns människor på planeten. Och vi fortsätter att köpa ny teknik i en rasande fart.

Överkonsumtionen av teknik är en av vår tids största miljöutmaningar, men det är inte för sent.

Refurbly jobbar för att minska elektroniskt avfall globalt genom att återanvända gamla telefoner och skapa en cirkulär ekonomi!

Läs mer om Refurbly
REFURBLY I MEDIA

Det snackas om Refurbly

Våra begagnade mobiltelefoner

Att köpa en begagnad mobiltelefon kan ibland kännas som att leta efter en nål i en höstack. Det har skett en hel del utveckling på marknaden sedan den första iPhonen lanserades i Sverige.

Vi förstår att det inte alltid är helt lätt att hitta rätt iPhone för dig, så här har du en snabb genomgång av alla iPhone-modeller vi på Refurbly erbjuder.

iPhone 7

iPhone 7 och iPhone 7 Plus

iPhone 7 och iPhone 7 Plus lanserades 2016 och var den första iPhone-modellen utan vanliga hörlursuttaget. Den större modellen kom med två kameror på baksidan som gav dig 2x optisk zoom. Frontkameran ökade till 7 megapixlar. iPhone 7-serien kom också med den lyxiga färgen jetblack. Skärmen på iPhone 7 var forfarande 4,7” med en upplösning på 1134 x 750 pixlar, och iPhone 7 Plus kom med en 5,5” skärm med en upplösning på 1920 x 1080 pixlar. Detta var också den första iPhone-modellen som var vattentålig.

iPhone 8

iPhone 8 och iPhone 8 Plus

iPhone 8 och iPhone 8 Plus släpptes 2017. Modellen kom med en 4,7 tums retina-skärm med en upplösning på 1334x750 pixlar, respektive 5,5” retina-skärm med upplösning på 1920x1080 pixlar. Mobilerna var vattentåliga precis som iPhone 7 och kom med touch-ID. iPhone 8 introducerade också True Tone, en funktion som anpassar färgerna i iPhone enligt omgivningen. iPhone 8 Plus kom precis som iPhone 7 Plus med två kameror på baksidan och 2x optisk zoom. Videoinspelning i 4K-kvalitet och slowmotion i full-HD.

iPhone X

iPhone X

iPhone X lanserades under 2017 och var den första modellen med nya designen där den fina Retina-skärmen nådde nästan ända ut till kanten. Det gav iPhone X en mindre smidigare storlek men samtidigt en större skärm, 5,8” Super Retina-skärm med en ny förbättrad upplösning på 2436x1125 pixlar. Med denna modell fick vi också iPhones imponerande Face ID för att låsa upp telefonen. På baksidan satt det två kameror, som vanligt med 12 megapixlar. Ett teleobjektiv och ett vidvinkel-objektiv.

Kolla in:

iPhone X
iPhone XS

iPhone XS och iPhone XS Max

iPhone XS och XS Max lanserades under 2018. iPhone XS var exakt samma storlek som iPhone X och med samma 5,8” skärm (2436x1125 pixlar). iPhone XS Max fick den största skärmen hittills med sin 6,5” skärm och upplösning på 2688x1242 pixlar. Båda modellerna fick den fantastiska Super Retina-displayen. Båda modellerna kom med två objektiv på baksidan, ett teleobjektiv och ett vidvinkelobjektiv. En nyhet som introduceras var porträtt-läge som gav oss dem fina porträtt-bilderna med bokeh (bakgrunden ur fokus). Precis som iPhone X fick dessa modeller Face ID.

iPhone XR

iPhone XR

iPhone XR släpptes 2018 precis som XS-modellerna. iPhone XR var tänkt som ett budgetvänligt alternativ med sitt färgglada utseende i hela 6 olika färger. Skärmen är en 6,1” med en upplösning på 1792x828 pixlar. Det ger den en sämre upplösning än XS-modellerna men med sin Liquid Retina HD-display så gjorde den oss inte besvikna. På baksidan finns ett vidvinkelobjektiv med 12 megapixlar, porträtt-läge och Smart HDR precis som XS-modellerna.

Kolla in:

iPhone XR
iPhone XS

iPhone SE 2020

iPhone SE 2nd generation släpptes 2020. Detta är efterföljaren till iPhone SE från 2016. Den är samma storlek som iPhone 8 med samma 4,7” skärm, den ikoniska hemknappen och aluminium på baksidan. Skillnaden? Ett snabbare A13 Bionic chip, en 8-core Neural Engine och en förbättrad kamera med bland annat porträtt-läge som gör den lika kraftfull som iPhone 11-serien.

iPhone 11

iPhone 11

iPhone 11 lanserades 2019 och är förmodligen den populäraste iPhone-modellen på Refurbly. Den har många likheter till förgångaren iPhone XR med samma 6,1” skärm och upplösning på 1792x828 pixlar. Däremot kom den med ett snabbare chip och en förbättrad kamera. På baksidan hittade man ett vidvinkelobjektiv och ett ultra-vidvinkelobjektiv med 12 megapixlar. Det är även första iPhone-modellen med Night mode och Deep Fusion. Den har också High-Key Mono-funktion som hjälper till att ta bort bakgrunden på porträttbilder och Smart HDR som använder sig av ansiktsigenkänning och maskininlärning för att ge dig perfekta bilder. iPhone 11 är också vattentålig upp till 2 meter i 30 minuter.

Kolla in:

iPhone 11
iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max

iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max är som namnet avslöjar iPhone 11-seriens toppversioner. Ordet “Pro” står för Professional Photography och det är just det som särskiljer dem från iPhone 11. Dem två mobilerna kommer med tre objektiv på baksidan. Teleobjektiv, vidvinkelobjektiv och ultra-vidvinkelobjektiv. Du får dessutom 4x optisk zoom (istället för 2x). iPhone 11 Pro är något mindre än iPhone 11 med sin 5,8” skärm men med en vassare upplösning på 2436x1125 pixlar. iPhone 11 Pro Max är större med sin fina 6,5” skärm och upplösning på 2688x1242 pixlar.

iPhone XS

iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max

iPhone 12-serien släpptes 2020 och är den första lanseringen med en Mini-modell. Minst skärm har iPhone 12 Mini med sin 5,4” skärm och iPhone 12 Pro Max den största med sin 6,7” skärm. Alla modeller kommer med en Super Retina XDR-display med fantastisk färgåtergivning. iPhone 12 och 12 Mini har ett vidvinkel- och ultra-vidvinkelobjektiv på baksidan. iPhone 12 Pro och 12 Pro Max kom med ytterligare ett objektiv (teleobjektiv), samt LiDAR Scanner för bland annat porträtt-nattläge och snabbare autofokus i dåligt ljus. Alla iPhone 12 kom med A14 Bionic Chip och 16-core Neutral Engine som gör dem snabbare än alla sina föregångare.

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro och iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 släpptes under 2021. Dem fick ett ännu snabbare chip än föregångaren med sitt A15 Bionic Chip. Med iPhone 13-modellerna lanserades även Apples banbrytande “Cinematic Mode” som tog videoinspelning på en mobiltelefon till nya höjder. Dem fick även ett nytt förbättrat batteri med längre livslängd. Alla modellerna är också vattentåliga ner till 6 meter i upp till 30 minuter.

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 har en 5.1" Super AMOLED-skärm och en kraftfull octa-core-processor. Galaxy S7 har även en 12 megapixel-kamera med en snabb autofokusfunktion och en förbättrad bildstabilisator för skarpa och detaljerade foton. Utöver det så har denna smartphone också ett batteri med 3000 mAh kapacitet, trådlös laddning som gör det enkelt att hålla den påslagen hela dagen, och en vattentät och dammtät konstruktion.

Samsung Galaxy S8 Orchid Gray

Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 lanserades under 2017 och har varit en populär mobil sedan dess! Med sin 5.8" super AMOLED skärm och upplösning på 1440x2960 pixlar får du en härlig upplevelse när du använder mobilen. Med Galaxy S8 kan du både räkna med fina bilder och filmklipp. Kameran på baksidan har 12 MP, auto HDR funktion och kan spela in upp till 4K videoklipp, samt slowmotion i full HD.

Samsung Galaxy S8+ har en stor 6.2 tum Super AMOLED skärm, med en kraftfull Qualcomm Snapdragon 835 processor och 4GB RAM ger dig snabb och möjlighet att multitaska utan problem. Kameran sviker inte heller med en 12 megapixel bakre kamera och 8 megapixel främre kamera. Både den främre och bakre kameran har en optisk bildstabilisator och kan ta fantastiska foton, även i mörka förhållanden.

Samsung Galaxy S8 Active Svart

Samsung Galaxy S8 Active

Njut av friheten med en telefon designad för att tåla väder och vind. Galaxy S8 Active har en splitterbeständig skärm och militärklassat mobilskal. Samsung Galaxy S8 Active har en 5.8" super AMOLED skärm och upplösning på 1440x2960 pixlar får du en härlig upplevelse när du använder mobilen. Med Galaxy S8 Active kan du både räkna med fina bilder och filmklipp. Kameran på baksidan har 12 MP, auto HDR funktion och kan spela in upp till 4K videoklipp, samt slowmotion i full HD.

Samsung Galaxy S10 5G Majestic Black

Samsung Galaxy S10 5G

Samsung Galaxy S10 5G är en maxutrustad variant av deras S10+ modell. Skärmen är hela 6,7 tum, alltså något större änGalaxy S10+ med sin 6,4 tum skärm. Pixeltätheten ligger på 505 ppi. Galaxy S10 5G har 4 kameror på baksidan, där det fjärde tillskottet är en djupavkännande 3d-kamera. Telefonens dynamiska AMOLED Infinity-O-skärm är som det låter utan kanter och ger dig en optimal multimedieupplevelse

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 har en 5.1" Super AMOLED-skärm och en kraftfull octa-core-processor. Galaxy S7 har även en 12 megapixel-kamera med en snabb autofokusfunktion och en förbättrad bildstabilisator för skarpa och detaljerade foton. Utöver det så har denna smartphone också ett batteri med 3000 mAh kapacitet, trådlös laddning som gör det enkelt att hålla den påslagen hela dagen, och en vattentät och dammtät konstruktion.

Samsung Galaxy S8 Orchid Gray

Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 lanserades under 2017 och har varit en populär mobil sedan dess! Med sin 5.8" super AMOLED skärm och upplösning på 1440x2960 pixlar får du en härlig upplevelse när du använder mobilen. Med Galaxy S8 kan du både räkna med fina bilder och filmklipp. Kameran på baksidan har 12 MP, auto HDR funktion och kan spela in upp till 4K videoklipp, samt slowmotion i full HD.

Samsung Galaxy S8+ har en stor 6.2 tum Super AMOLED skärm, med en kraftfull Qualcomm Snapdragon 835 processor och 4GB RAM ger dig snabb och möjlighet att multitaska utan problem. Kameran sviker inte heller med en 12 megapixel bakre kamera och 8 megapixel främre kamera. Både den främre och bakre kameran har en optisk bildstabilisator och kan ta fantastiska foton, även i mörka förhållanden.

Samsung Galaxy S8 Active Svart

Samsung Galaxy S8 Active

Njut av friheten med en telefon designad för att tåla väder och vind. Galaxy S8 Active har en splitterbeständig skärm och militärklassat mobilskal. Samsung Galaxy S8 Active har en 5.8" super AMOLED skärm och upplösning på 1440x2960 pixlar får du en härlig upplevelse när du använder mobilen. Med Galaxy S8 Active kan du både räkna med fina bilder och filmklipp. Kameran på baksidan har 12 MP, auto HDR funktion och kan spela in upp till 4K videoklipp, samt slowmotion i full HD.

Samsung Galaxy S10 5G Majestic Black

Samsung Galaxy S10 5G

Samsung Galaxy S10 5G är en maxutrustad variant av deras S10+ modell. Skärmen är hela 6,7 tum, alltså något större änGalaxy S10+ med sin 6,4 tum skärm. Pixeltätheten ligger på 505 ppi. Galaxy S10 5G har 4 kameror på baksidan, där det fjärde tillskottet är en djupavkännande 3d-kamera. Telefonens dynamiska AMOLED Infinity-O-skärm är som det låter utan kanter och ger dig en optimal multimedieupplevelse