Refurbly är nominerad till Årets hållbara e-handelsresa på E-com Day 2023

Hero
Daniel Pettersson Daniel Pettersson
1 april, 2023

Vi kan stolt berätta att Refurbly blivit nominerat till det prestigefyllda priset Årets hållbara e-handelsresa på E-Com Day 2023, som arrangeras av Breakit. Vi är stolta över att få erkännande från Breakit och Svea Bank för vårt arbete med att främja hållbar e-handel. Nomineringen är en bekräftelse på teamets hårda arbete och dedikation för att skapa en mer hållbar framtid! Vill även passa på att tacka våra partners Omocom, Verbal AB, Copter | Great Protection som är med oss på resan.

Vad kan du förvänta dig på E-com Day?

E-com Day startar 08:30 och håller sedan på fram tills det är mingeldags vid 16:00, så var beredd på en dag full av inspiration och kunskap!

Några av de saker som Breakit utlovar på eventet är:

  • Framgångshistorier, misstag och råd från några av Sveriges främsta e-handels-entreprenörer
  • Inspiration i mängder och konkreta verktyg för maximera effektivitet, lönsamhet och tillväxt – men också göra det hållbart
  • Finansieringsalternativ för e-handelsbolag - vilka alternativ finns det och hur agerar de som sitter på kapital just nu?
  • Skarpt nätverkande och personliga samtal med branschkollegor
  • Prisutdelning, bubbel och mingel i mängder!

Läs mer och boka biljett till E-com Day 2023 på länken.

Daniel Pettersson
Skriven av
Daniel Pettersson
Marknadschef, Refurbly

Daniel är marknadschef på Refurbly.

Han har alltid haft ett stort intresse för teknik, marknadsföring och design. I sin roll på Refurbly gifte sig hans tre intressen och han stortrivs att jobba mot ett mer hållbart samhälle på Refurbly.

Daniel har varit en trogen iPhone-användare sedan Apple lanserade iPhone 4 under 2010. Nuvarande mobiltelefon är iPhone XS Max.

Mer läsning