Begagnade mobiler: Hjälper unga att få råd med teknik när månadspengen inte räcker

Hero
Daniel Pettersson Daniel Pettersson
2023-05-04

Unga människor idag är ständigt uppkopplade till internet och sociala medier, vilket innebär att de ofta behöver en modern och pålitlig mobiltelefon. Dock kan priset på en ny mobiltelefon vara en betydande utgift, särskilt för dem som får månadspeng eller har begränsade resurser att spendera på teknik.

Statistik från Nordea visar att unga får följande i månadspeng i genomsnitt:

6 till 8 år - 130 kr 9 till 11 år - 220 kr 12 till 14 år - 360 kr 15 till 17 år - 800 kr

Det räcker inte långt när man ska ha en ny mobiltelefon som kan kosta allt från 5000 kr till 15 000 kr.

Därför kan renoverade mobiltelefoner vara ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ.

När du väljer att köpa en renoverad mobiltelefon kan du spara tusenlappar på ditt köp. Detta är särskilt fördelaktigt för unga personer som kanske inte har råd att betala för den senaste modellen men ändå vill ha tillgång till modern teknik. Renoverade telefoner är ofta mer prisvärda och ger samma funktioner som nya telefoner.

"Många unga har inte råd att köpa en ny mobiltelefon med sin månadspeng, och vi vill erbjuda dem en lösning som passar deras budget. Genom att erbjuda begagnade telefoner av hög kvalitet till överkomliga priser kan vi hjälpa dem att hålla sig uppkopplade och uppdaterade." - David Lundgren Fetah, VD på Refurbly

Vårt företags engagemang för kvalitet och kundnöjdhet

Vårt företag erbjuder högkvalitativa begagnade och renoverade mobiltelefoner till konkurrenskraftiga priser. Vi är medvetna om att teknikens snabba utveckling kan innebära en press på unga att ha den senaste modellen, och vi strävar efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar som möjliggör tillgång till modern teknik utan att tömma plånboken.

Ett miljövänligt och hållbart alternativ

Att köpa en renoverad mobiltelefon innebär också en mer hållbar konsumtion. Genom att ge dessa telefoner ett nytt liv bidrar du till att minska miljöpåverkan och elektronikavfallet. Vi ser till att alla våra telefoner är i gott skick, fungerar perfekt och uppfyller de senaste säkerhetskraven. Dessutom erbjuder vi 2 års garanti samt support och service för att säkerställa att våra kunder är nöjda med sitt köp.

Besök vår butik för att hitta den perfekta mobiltelefonen

Om du eller ditt barn känner press på att ha den senaste mobilmodellen men vill undvika att betala höga priser, överväg att besöka vår butik i Örebro eller vår e-handel och ta en titt på vårt sortiment av begagnade mobiltelefoner och surfplattor.

Vi erbjuder iPhones, Samsung Galaxy och iPads med 2 års garanti och upp till 40% billigare än nypris.

Daniel Pettersson
Skriven av
Daniel Pettersson
Marknadschef, Refurbly

Daniel är marknadschef på Refurbly.

Han har alltid haft ett stort intresse för teknik, marknadsföring och design. I sin roll på Refurbly gifte sig hans tre intressen och han stortrivs att jobba mot ett mer hållbart samhälle på Refurbly.

Daniel har varit en trogen iPhone-användare sedan Apple lanserade iPhone 4 under 2010. Nuvarande mobiltelefon är iPhone XS Max.

Mer läsning